zondag 7 december 2014

Week van 1 tot 5 decemberBeste leerlingen

Vanaf maandag 1 december 2014 gaat er een nieuw reglement van kracht. Jullie worden vanaf dan verwacht met een schooluniform.  Voor de jongens zal het bestaan uit een lange grijze broek, wit hemd en een grijze kostuumjas. Voor de meisjes bestaat het kostuum uit een grijze rok, een wit hemd en een grijze kostuumjas. Ten tweede worden tijdens de lessen de verwarming in de lokalen afgezet. Een koele ruimte scherpt namelijk de geest. Het is dan ook ten strengste verboden handschoenen, een sjaal of een jas aan te trekken. Ten derde wordt jullie maaltijd voorzien door de school. Het zijn overschotten van de vorige dag. Wie toch wenst zijn eigen boterhammen mee te nemen, wordt verplicht om deze af te geven op het secretariaat. Ten slotte willen wij dat de leerlingen muisstil zijn. Zij zullen alleen spreken wanneer hen iets gevraagd wordt. Tijdens de speeltijd wordt er alleen maar gefluisterd want er moet aan de rust van de leerkrachten worden gedacht. Zij moeten natuurlijk op zo’n goed mogelijke manier hun taak kunnen volbrengen.

Met vriendelijke groeten,


Sophie en de juffen


Zo zijn we de week gestart.... Slecht nieuws dachten sommigen onder ons. Helemaal niet waar dachten anderen. In ieder geval: Jim wil in opstand komen. Nobel wil staken. En zo start klas Famke het nieuwe thema van W.O. .... :-).


Nog deze week: een hele interessante wetenschapsronde van Saar mét een echte microscoop. De mooie fiche die Saar maakte kan je bewonderen aan de klas. 
We wisten al dat Famke kon buikdansen. Maar we wisten nog niet dat de Sint het ook kon!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten